Gezonde Schoolkantine

Alle schoolkantines gezond! Dat is niet alleen de ambitie van de overheid, het Voedingscentrum en veel scholen. Ook wij streven naar een gezond en verantwoord aanbod in de kantine. Maar… dan wel lekker!

Omdat lekker ook gezond kan zijn – en andersom – zijn we constant op zoek naar nieuwe lekkere èn verantwoorde producten.

www.voedingscentrum.nl/gezondeschoolkantine

Dilemma

Veel scholen kampen met een dilemma. De leerlingen kopen in de kantine vooral snoep en snacks en als een school die niet verkoopt, gaan de scholieren naar de dichtstbijzijnde snackbar en supermarkt. Gezonde broodjes blijven liggen.

Natuurlijk verschilt dit gedrag per school. Op de ene school is meer vraag naar salades en fruit dan op de andere. Daarom denken wij graag mee. De samenstelling en de prijzen hebben grote invloed op het eetgedrag. Tegelijkertijd mag u het effect van de gezonde trend niet onderschatten. Zo drinken steeds meer scholieren water en is de verkoop van cola behoorlijk afgenomen.

Realistische oplossing

Wij spelen in op deze trend. Maar wel realistisch. Samen zoeken we constant naar producten die gezond en verantwoord zijn en tegelijkertijd ook enorm lekker. Kijk eens naar de ontbijtkoek of de mueslireep. Die zijn een stuk gezonder dan de bekende chocoladesnacks. Scholieren zijn er dol op.

Formulier verzenden...Er is een fout opgetreden in de server.Dick belt terug

Dick Jansemalatenterugbellen

 

           

Jansema automaten - Beneluxweg 60b - 9636 HV Zuidbroek - Telefoon: 06-518 20 662