ROC Menso Alting behaalt de gouden Schoolkantine Schaal 2017!

 

ROC Menso Alting wil jongeren graag een gezonde levensstijl bijbrengen. Meer sporten, niet roken en gezond eten. We geloven echt dat het beter kan en werken daar hard aan. Vandaag is dat harde werken beloond met de gouden Schoolkantine Schaal 2017 van het Voedingscentrum. De kantine presenteert gezondere producten aantrekkelijk en opvallend. De keuze is nu vooral lekker én gezond.

De mix houdt ons gezond

In ons gebouw en op het plein mag niet meer gerookt worden, sport heeft een belangrijke plek in ons lesprogramma en we hebben de afgelopen jaren hard gewerkt om het voedingsaanbod gezonder te maken. We hebben sinds twee jaar een gezond aanbod tijdens de middagpauze in de kantine. Dit schooljaar zelfs vier dagen in de week. Studenten van de afdeling Dienstverlening hebben een grote rol in het klaarmaken en verkopen van de producten. Je kunt een luxe broodje naar wens laten beleggen, er zijn groente- en fruitsmoothies en er is verse dagsoep. Juist de mix van gezond eten, niet roken en veel bewegen houdt ons gezond.

 

LEES MEER op de website van Menso Alting Groningen

 

De Gezonde Schoolkantine

De Gezonde Schoolkantine is een langlopend project van het Voedingscentrum. Het doel is een gezonder voedingsaanbod op vo- en mbo-scholen. Scholen kunnen hun aanbod voorleggen aan de Schoolkantine Brigade. Ze krijgen dan tips op maat over hoe ze de kantine stapsgewijs blijvend gezonder kunnen maken.

 

Voor meer informatie: www.voedingscentrum.nl/gezondeschoolkantine

 

Voor meer informatie:  Dick Jansema: 06 518 20 662 mail: dick@jansemaautomaten.nl

                                    Dennis Timmer (AOC)   06 481 930 30 mail: dtimmer@aoc-oost.nl

 

 

Formulier verzenden...Er is een fout opgetreden in de server.Dick belt terug

Dick Jansemalatenterugbellen

 

           

Jansema automaten - Beneluxweg 60b - 9636 HV Zuidbroek - Telefoon: 06-518 20 662